Worldwide Womb Blessing Binecuvântarea Pântecului este o şansă minunată de a te acorda la Divinul Feminin, pentru a aduce cu sine vindecarea, binecuvântarea şi refacerea a tot ceea este frumos şi magic în energiile feminine. Ţinând cont de situaţia actuală la nivel global, această energie este un dar pentru toate femeile, indiferent de vârstă, cu sau fără un pântec sau aflate încă la ciclu sau nu. Se recomanda aceasta Binecuvantare:

 

  • daca simti sa te reconectezi cu tine dupa o perioada tensionata in care te-ai indepartat de la esenta ta;
  • pentru un nou inceput – renasterea personala;
  • dupa o relatie/divort;
  • la schimbarea anotimpurilor;
  • pentru perioadele de depresie;
  • pentru traume: avort, viol, relatii abuzive, accidente, dupa operatii etc.;
  • in Ritualurile de Trecere Feminine – celebrarea si pregatirea pentru prima menstruatie – se onoreaza Arhetipul Fecioarei – celebrarea si pregatirea pentru momentul in care devii sotie – Arhetipul Amazoanei – celebrarea si pregatirea pentru o sarcina sau dupa – se onoreaza Arhetipul Mamei – celebrearea trecerii la menopauza – se onoreaza Arhetipul Inteleptei/Magicienei
Binecuvantarea Pantecului – Trezirea Energiei Feminine
 
Binecuvantarea Pantecului este o terapie energetica transformationala si o practica feminina care aduce cu sine o vindecare puternica si schimbari asupra pantecului si ciclului sau, precum si asupra energiei celor patru arhetipuri feminine, pentru a crea o conexiune cu feminitatea noastra, o stare de liniste si centrare, precum si o emancipare a femeilor si o stare de bine. Conexiunea cu Divinul Feminin ne deschide catre spiritualitatea noastra feminina naturala.
 
Binecuvantarea Pantecului este o cale personala, spirituala si mondiala prin care femeile sa se trezeasca la propria feminitate, sa isi vindece lipsa de armonie si sa traiasca constient viata lor de femeie.
Binecuvantarea Pantecului poate fi primita prin Binecuvantarea Mondiala a Pantecului sau, o data pe luna, printr-o Binecuvantare Personala a Pantecului, realizata de catre o Mama a Lunii autorizata.
 
Binecuvantarea Mondiala a Pantecului este un transfer energetic de la distanta, gratuit, oferit de cinci ori pe an, printr-o practica de meditatie focusata a Mirandei Grey. In cadrul Binecuvantarii Mondiale a Pantecului, femeile se conecteaza energetic la nivel global, sub forma unui grup, aducand cu sine frumoasa vindecare si trezire la tiparele comune impartasite de grup. De asemenea, Binecuvantarea Mondiala a Pantecului imprastie energia Binecuvantarii Pantecului in jurul lumii, prin fiecare femeie care participa, acesta avand rolul de a impartasi aceasta energie si de a-i impamanteni vibratia pe Pamant.
 
lkjhBinecuvantare Personala a Pantecului realizata de Mamele Lunii este un transfer de energie binecuvantatoare, realizat printr-o secventa de miscari ale mainilor si prin diferite respiratii. Binecuvantarea de acest gen se focuseaza pe energiile individuale ale fiecarei femei, pe trezirea sa personala si pe conexiunea cu propria sa feminitate, pentru a o ajuta sa traiasca o viata feminina mai constienta.
 
Binecuvantarea Pantecului Personala si cea Mondiala sunt importante in egala masura pe calea vindecarii dizarmoniilor din pantecele si ciclurile noastre menstruale, precum si din natura noastra feminina. In acelasi timp, ambele Binecuvantari sunt o importanta cale de acceptare si conectare la energiile noastre feminine si de trezire a sinelui autentic feminin.
 
Fiecare Binecuvantare a Pantecului, indiferent ca este personala sau mondiala, continua transformarea si vindecarea Binecuvantarilor precedente, aducandu-ne mai profund in natura noastra feminina si trezind si mai multe dintre energiile acestei naturi, care au fost reprimate, daramate, restrictionate sau reduse la o stare latenta.
Binecuvantarea Pantecului trezeste aspecte ale naturii noastre feminine care au fost reprimate sau se afla inactive, cum ar fi puterea si emanciparea, centrarea, intelepciunea intuitiva si inspiratia, energia dinamica, empatia si compasiunea, linistea interioara, creativitatea, sexualitatea si spiritualitatea.
 
Cateva dintre beneficiile unei Binecuvantari a Pantecului:
 
• Transformarea modului in care vedem si simtim lucrurile intr-unul constient centrat pe feminitate.
• Descoperirea si acceptarea feminitatii noastre originale si autentice.
• Conexiunea cu feminitatea noastra, indiferent de provocarile ivite din cauza faptului ca traim intr-o lume masculinizata.
• Vindecarea dezechilibrelor aflate in interiorul pantecelor noastre si a ciclurilor prin care trecem
• Vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala
• Eliberare de stres
• Abilitati de a manui viata si a aduce schimbari de natura feminina
• Simtirea unei conexiuni spirituale personale cu Divinul Feminin
• Centrare si emancipare
• Putere emotionala
• Simtirea unui scop al sufletului si intuitiei
• Eliberarea vinei si fricii de a nu ne ridica asteptarilor despre cum ar trebui sa fim ca femei.
• Trairea vietii intr-un mod mai feminin, care se simte natural, vesel si puternic.
• Reducerea competitivitatii si a comportamentelor bazate pe frica
• Crearea relatiilor cu barbati si cu femei, bazate pe propria ta feminitate.
• Daca avem ciclu menstrual, acceptarea naturii noastre ciclice si trairea in armonie cu aceasta.
• Realizarea faptului ca natura noastra feminina este puternica
• Trezirea spiritualitatii noastre feminine innascute, a sexualitatii, creativitatii. Eliberarea de asteptari si restrictii.
• Trezirea unor ascpecte suprimate sau latente ale energiilor noastre feminine si ale sinelui (cele patru arhetipuri feminine)
• Deschidere catre bucuria si libertatea de a exprima cine suntem cu adevarat, in toata splendoarea a ceea ce inseamna si fii femeie.
O Binecuvantare a Pantecului este un sanctuar al energiei Divinului Feminin, ferit de presiunile si stresul unei lumi masculinizate, unde te poti reconecta cu feminitatea ta in deschidere, acceptare si iubire.
 
Atunci cand:
~~lumea devine prea mult de dus
~~ne simtim goale, incomplete si vulnerabile.
~~nu stim cine suntem sau ce inseamna sa fii femeie
 
Binecuvantarea Pantecului ne aduce inapoi la natura noastra feminina, ne deschide spiritualitatea naturala si ne energizeaza centrul puterii feminine, chemand sufletul feminin inapoi la noi.
“Am vazut femei care s-au recunoscut pe ele insele ca femei, recunoscandu-si in acelasi timp corpul si pantecul ca fiind un salas al puterii, intelepciunii si informatiei. Pentru ca anumite femei simt ca pantecul lor a vindecat emotii reprimate si au avut simtiri pe care nici nu stiau ca le au. A fost deosebit de frumos sa fiu prezenta atunci cand se intampla asta.” Mama a Lunii Avansata
vagina-wisdom-naomi-wolf
 
De ce pantecul?
• Stresul si greutatea vietii moderne ne blocheaza energiile feminine, deconectandu-ne de la intreg spectrul de aspecte ale naturii noastre feminine
• Aceasta deconectare se poate manifesta prin probleme emotionale repetitive si probleme fizice suparatoare…
• …si cu cat ne uram corpul mai mult pentru perturbarile cauzate, cu atat devenim mai prinse in tipare de ura, durere si lipsa de echilbru.
 
Nu ne putem impotrivi naturii noastre feminine si nici nu putem sa o reprimam din cauza mediului inconjurator, fara ca trupul nostru sa reactioneze negativ.
Si, in ciuda a ceea ce am fost invatati sa gandim, pantecul nostru nu ne este dusman. Dimpotriva!
Pantecul nostru este frumos, este un centru puternic al energiilor feminine minunate, al darurilor si al aptitudinilor, al nivelurilor de constiinta ce pot crea o viata feminina care este plina de distractie, impliniri, iubire, impartasire, acceptare, intuitie, magie, intelepciune profunda si conexiune spirituala!
Pantecul nostru este mult mai mult decat o simpla fabrica de facut copii. Este centrul emanciparii feminine si centrul energiilor noastre vitale, creative, sexuale. Iar prin orice dezechilibru, ne transmite cu voce foarte tare ca gandim si traim intr-o maniera care nu este in armonie cu ceea ce inseamna sa fii cu adevarat femeie.
Cand centrul energetic al pantecului nostru este energizat, echilibrat si integrat, ne simtim impamantate si centrate in puterea noastra. Ne simtim complete si intregi, senzuale. Ne simtim, de asemenea, conectate cu lumea inconjuratoare si cu constiinta noastra spirituala.
Manuim cu usurinta schimbarile si ne simti sigure pe abilitatea noastra de a gestiona orice situatie, fara frica si sentimentul de coplesire.
Totusi, atunci cand suntem deconectate de la pantecul nostru, centrul energetic al acestuia devine epuizat si ne pierdem conexiunea la puterea ce salasuieste in partea de jos a abdomenului nostru, iar stresul lumii moderne risca sa ne copleseasca.
 
Stiati ca?
Pantecul exercita una dintre cele mai importante influente asupra vietii unei femei.
Ciclurile pantecului (cunoscute ca si ciclul nostru menstrual), energiile schimbatoare si nivelurile de perceptie asociate cu fiecare faza a ciclului au impact asupra fiecarui aspect al vietilor noastre. Aceasta include simtirile noastre fata de noi insine si fata de vietile noastre, relatiile noastre, munca, nevoile si dorintele, ceea ce ne face implinite, multumite si fericite.
Atunci cand ignoram acest ciclu natural si innascut sau atunci cand reprimam energiile ce curg prin el, pierdem una dintre cele mai importante unelte spre fericire si implinire pe care le avem. Cel mai important este faptul ca astfel, traim o viata restrictionata, care ne incatuseaza natura feminina inauntrul asteptarilor societatii si lasa sursa puterii noastre si casa sufletului nostru feminin desarte, asemeni unui pamant necultivat.
Binecuvantarea Pantecului ne ajuta sa ne reconectam cu pantecul nostru si sa ne vindecam acest centru energetic si energiile asociate cu el. Ne ridica nivelul de energie si constiinta pentru a trezi aspectele feminitatii noastre cu care am pierdut contactul. De asemena, ne deschide perceptia catre energiile pantecului nostru si al naturii noastre ciclice.
 
tumblr_m7to4y5zfs1r9cfv81Centrul Pantecului este casa sufletului feminin.
 
Multe femei care urmeaza cai si practici spirituale inca se simt lipsite de putere, deoarece nu inteleg ca pantecul are nevoie sa fie acceptat ca si camin al sufletului feminin. Totodata, Binecuvantarea Pantecului ne consolideaza conexiunea cu Divinul Feminin si ne deschide catre spiritualitatea naturala feminina.

1. Cum funcţionează Binecuvântarea?
Binecuvântarea Pântecului lucrează asemeni unei iniţieri sau acordări, în care energia Divinului Feminin este canalizată către tine. Oricine se poate conecta la această energie, însă iniţierea sau acordajul este un proces direct de conectare a ta cu energia şi prezenţa vindecătoare a zeiţei, aprofundând conexiunea ta cu aceasta. Multe femei vor simţi zeiţa înflorind, odată cu Binecuvântarea, pe măsură ce vor conştientiza energiei ei în ele însele şi în pântecul lor.

2. La ce anume mă pot aştepta pe durata unei şedinţe de Binecuvântare a Pântecului?
Binecuvântarea Pântecului se face în timp ce stai pe un scaun, complet îmbrăcată. Dacă suferi de vreo boală sau dizabilitate care te împiedică să stai în această poziţie mai mult de 20 de minute, sedinţa se poate face şi din poziţia culcat pe spate sau sprijinit, pe un pat. O meditaţie este citită cu voce tare la începutul sesiunii. După aceea, energia este canalizată către tine, într-un stil foarte asemănător cu cel al unei şedinţe de Reiki, în care mâinile mele se vor plimba peste diferite părţi ale corpului, cum ar fi capul, mâinile şi pântecul. Uneori, canalizez energia Binecuvântării fără a te atinge deloc. Muzica ambientală ne va acompania în fundal, pe durata întregii şedinţe. Unele femei văd diferite culori şi forme, în timp ce primesc Binecuvântarea, în timp ce altele nu. Însă majoritatea femeilor percep această experienţă ca fiind una profund relaxantă, multe dintre ele adormind pentru câteva minute, cel puţin. O Binecuvântare poate fi combinată cu Vindecarea Pântecului. La fel ca şi Vindecarea, Binecuvantarea Pântecului poate fi combinată cu majoritatea terapiilor şi serviciilor pe care le ofer, în funcţie de nevoile tale personale.

3. Pot primi Binecuvântarea Pântecului, chiar dacă nu îl mai am?
Răspunsul este da. Binecuvântarea şi Vindecarea Pântecului sunt pentru toate femeile. Chiar dacă din punct de vedere fizic, pântecul nu mai este, orice femeie are acest centru de energie, care conţine toate acele energii creative, energiile sufletului feminin şi abilitatea de conexiune cu intimitatea şi emoţiile.

4. Pot primi Binecuvântarea dacă sunt însărcinată?
Da, bineînţeles dar pana la 16 săptămâni. Copilul tău are posibilitatea de a alege dacă vrea să primească energia sau nu. Daca sarcina este una dificila, nu este recomandat pentru ca mama este deja intr-un proces de curatare. Cand devii mama, poti primi Binecuvântarea Pântecului intr-o Ceremonie care face parte din Ritualurile de Trecere Feminine, in care poti sarbatori aceasta noua etapa din viata ta.

5. De ce este bine sa primesti mai mult de o singura Binecuvantare?
Pe măsură ce vei şti ce să faci, vei fi din ce în ce mai relaxată pe durata celei de a doua Binecuvântări. Iar starea de relaxare ne deschidem şi mai mult pentru a primi și mai multă energie. Fiecare Binecuvântare este un dar de energie vindecătoare, astfel că, de fiecare dată te vei simţi din ce în ce mai bine şi te vei transforma treptat. De asemenea, fiecare Binecuvântare întăreşte conexiunea noastră cu Divinul Feminin şi conştienţa noastră asupra prezenţei sale în vieţile noastre. Indiferent de ce facem în viaţa noastră de zi cu zi, Binecuvântarea ne ajută să mergem pe calea noastră spirituală, în această lume modernă, lipsită de spiritualitate. Facând parte din fiecare Binecuvântare, fiecare femeie devine capabilă sa se vindece și să experimenteze Divinul Feminin în viaţa ei.

c6. Care este diferenţa dintre o Binecuvântare a Pântecului Mondiala (WorldWide Womb Blessings) şi Binecuvântarea Pântecului făcută într-o şedinţă de individuală, cu o Mamă a Lunii (Moon Mother)?
Binecuvântare a Pântecului Mondiala este o Binecuvântare de grup, iar la fiecare moment prestabilit, vindecăm tipare asemănătoare, ca şi grup şi trecem prin aceleaşi schimbări, prin interconectarea sufletelor. Pe mărsură ce grupurile se schimbă de la o Binecuvântare la alta, ce are loc în femeile care fac parte din grup, avem oportunitatea ca de fiecare dată să ne conectăm cu alte femei pe baza sufletului şi a tiparelor comune. Şi astfel, ne schimbăm şi creştem împreună. Nu numai că ne înălţăm pe noi înşine, însă le ridicăm şi pe femeile care fac parte din grupul respectiv. Într-o Binecuvântare Mondiala (WorldWide Womb Blessings), rolul unei Moon Mother, asemeni mie, este identic cu cel al Mirandei şi al celorlalte Moon Mothers care sunt conectate pe durata evenimentului. Noi suntem „canalul” prin care tu te vei conecta la energia Divinului Feminin; noi suntem centrul reţelei care ne interconectează pe noi toate, în timpul unei Binecuvântări, prin vibraţia Divinului Feminin. În timpul acestor conexiuni, devenim canal pentru fiecare în parte, iar acest lucru înseamnă că şi mai multă energie poate curge prin noi către celelalte femei, până în Pământ şi în Lume. Cu cât ni se alătură mai multe femei, cu atât mai multă energie curge prin noi toate. Iar acest lucru înseamnă că fiecare femeie are rolul său extrem de important într-o Binecuvântare. Pe măsură ce vibraţia creşte, învăţăm din ce în ce mai clar care ne sunt tiparele din spatele energiilor feminine şi natura acestora, pe care o menţinem în noi înşine, în familiile noastre şi în societate. Iar în Meditaţia de Împărtăşire, efectiv asta facem: împărtăşim din energia noastră cu toate femeile din lume, pentru a le ajuta să se trezească şi să îşi conştientizeze sacrul naturii feminine. Calea noastră nu este una a forţei sau a „încercărilor”. Este, în schimb, o cale blândă a permisivităţii, a eliberării, urmând fluxul Divinului Feminin, ce ne ghidează, schimbându-ne pe toate odată şi schimbând lumea, în acelaşi timp. În contrast, Binecuvântările 1 la 1 sunt numai şi numai despre tine şi despre nevoile tale individuale.

7. Ce efect poate avea Binecuvântarea Pântecului?
Atunci când lucrăm sau vindecăm cu energii puternice, intrăm automat în procesul de „curăţare”. De aceea şi eliberăm tiparele vechi şi energiile care nu ne mai servesc. Uneori, „curăţarea” poate avea loc înainte de Binecuvântare, pregătindu-ne să primim energia nouă, însă poate avea loc şi după, atunci când noile energii ne vindecă şi provoacă schimbări în noi. Fiecare dintre noi are propriul ei proces şi nu toate conştientizăm pe moment că trecem printr-o „curăţare”. Întotdeauna să beţi multă apă după o şedinţă, ţinând cont de faptul că lucrul cu energiile poate avea un efect de detoxifiere asupra corpului fizic. Iar apa ajută foarte mult la eliminarea toxinelor. Uneori, odată ce începe procesul de curăţare, s-ar putea să ne simţim un pic rău, mai emoţionale sau s-ar putea chiar să ne confruntăm cu provocări mari în vieţile noastre. Deşi s-ar putea ca un grad de durere şi de disconfort să apară, nu vă speriaţi – durerea este bună. Aceasta este durerea naşterii unui nou „tu”.

12993611_940358806059548_2440123613843338625_n

8. Ritualuri de trecere feminine
Binecuvantarea Pantecului se mai ofera in ceremoniile legate de momentele importante din viata unei femei, mergand pe onorarea celor 4 arhetipuri feminine: Fecioara – Mama – Seducatoarea/Amazoanca – Inteleapta/Magiciana. Se ofera fiicelor noastre pentru a celebra venirea primei menstruatii. Este foarte important sa onoram momentul in care devine o femeie, fiind sustinuta de toate femeile din viata sa, imbratiseaza sacralitatea corpului ei. Este important sa fie sustinuta in procesul in care incepe sa se armonizeze cu cilucirle Lunii si a anotimpurilor, asa pubertatea nu o sa fie la fel de intensa. Acesta este si rolul Cortului Rosu (Red Tent), este un spatiu in care femeile din toate generatiile se aduna si isi impartasesc cunoasterea si se sustin reciproc (mai multe detalii in alt articol). Putem crea alaturi de prietene tale o ceremonie pentru a celebra momentul in care devii sotie, mama sau pentru a onora trecerea la menopauza. Unele femei au nevoie de un nou inceput dupa incheierea unei relatii, dupa un divort sau dupa pierderea unui copil, Binecuvantarea venind ca o alinare si ajutandu-le sa renasca.

3

Primeste Binecuvantarea Pantecului impreuna cu prietenele tale!
Putem sa organizam o Ceremonie pentru tine si prietenele tale in care sa primiti toate Binecuvantarea Pantecului. Energia care se creaza in grup este foarte puternica.

Primeste o Binecuvantare a Pantecului de ziua ta!
Iti putem crea o ceremonie de ziua ta, impreuna cu prietenele tale. Tu primesti Binecuvantarea Pantecului iar ele primesc Energizarea Pantecului.

Vreau sa renasc!
Ai trecut printr-o relatie grea? Simti ca te-ai incarcat foarte mult in ultimul timp? Iti recomand o Binecuvantare a Pantecului si o sesiune de Vindecarea Pantecului.

Daca doresti o sedinta Personala de Binecuvantarea a Pantecului, ma poti contacta la: marilu@moonsister.ro

 

annelie-solis5

Ceremonie pentru EA si EL Acordaj la Divinul Feminin

EA – primeste Binecuvantarea Pantecului – Womb Blessing EL – primeste Darul Divinului Feminin – The Gift In calitate de Moon Mother Avansata pot oficia aceasta Ceremonie pentru voi.

Aceasta Ceremonie are ca scop conectarea cu Divinul Feminin. Multe cupluri aleg sa primeasca impreuna aceasta energie pentru a sarbatori o etapa din relatia lor. O sa va creez o ceremonie de reconectare si reinnoire a relatiei voastre!  

 

 

Te astept cu drag!

Maria Luiza (Marilu) Romedea
Moon Mother Avansata & Mentor in Conectarea la Ciclul Feminin
Coordonator Womb Blessing Romania
Facilitator Acreditat de Cercuri de Femei – Cortul Rosu

Consilier de Dezvoltare Personala si Spirituala
Shamanism Feminin

Citeste si despre